Helyi menetrendi értesítés Sopron - Érvényes: 2017. június 18-án

ÉNYKK Zrt. – H-SO-12/2017

Érvényes: 2017. június 18-án

 

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy az Úrnapi körmenet miatt

2017. június 18-án (vasárnap) 10.45 és 12.00 óra között


a Széchenyi tér lezárásra kerül, ezért az

 

1, 2, 5T, 6, 10, 10Y, 11, 12, 14, 20, 33

 

jelzésű autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalakon közlekednek.

 

A Jereván lakótelep felől érkező 1, 2, 10, 10Y, 20 jelzésű helyi autóbuszjáratok a Lackner Kristóf utca – Ógabona tér – Petőfi tér – Erzsébet utca terelőúton közlekednek, ezáltal nem érintik a „Várkerület, Mária-szobor” és a „Várkerület, Ötvös utca” megállóhelyeket, de megállnak az „Ógabona tér, Újteleki utca” megállóhelyen.

 

A Jereván lakótelep felől érkező 6-os jelzésű helyi, valamint az autóbusz-állomás felől érkező 14 (Sopron – Balf – Kópháza) és 33 (Sopron – Fertőrákos) jelzésű integrált helyi-regionális autóbuszjáratok az Ógabona tér – Petőfi tér – Erzsébet utca – Csengery utca – Mátyás király utca – Móricz Zsigmond utca terelőúton közlekednek. Megállóhelyeik változatlanok, azonban a kerülőút miatt mintegy 3-5 perces késésekre lehet számítani. Visszafelé ezek az autóbuszok az Ötvös utca – Várkerület – Lackner Kristóf utca felé közlekednek, ezáltal nem érintik a „Várkerület, Ötvös utca” és az „Ógabona tér, Újteleki utca” megállóhelyeket, de megállnak a „Várkerület, Árpád utca” és a „Várkerület, Festő köz” megállóhelyeken.

 

A Jereván lakótelep irányába közlekedő 11, 12 jelzésű helyi, valamint az autóbusz-állomás irányába közlekedő 5T (Fertő-parti) integrált helyi-regionális autóbuszok a Mátyás király utca – Várkerület – Lackner Kristóf utca terelőúton közlekednek ezáltal nem érintik a „Széchenyi tér” és az „Ógabona tér, Újteleki utca” megállóhelyeket, de megállnak a „Várkerület, Ötvös utca”, a „Várkerület, Árpád utca” és a „Várkerület, Festő köz” megállóhelyeken.

 

Az esetleges kellemetlenségek miatt Tisztelt Utasaink szíves megértését kérjük.

 

Szombathely, 2017. június 16.                                             

                                                                                                                                        ÉNYKK Zrt.

                                                                                                                                    SZOMBATHELY

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!