Helyközi menetrendi értesítés - Érvényes: 2017. június 3-től 4-ig

ÉNYKK Zrt.

Érvényes: 2017. június 3-től 4-ig

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. június 3-án (szombaton) Keszthelyi Kilométerek Félmaraton, Maraton, futóverseny miatt lezárásra kerül Keszthely, Sörház u., Kossuth L. u. és a környező utcák

14.30 órától 18.00 óráig.

 

2017. június 4-én (vasárnap) Keszthely Fő tér- Kossuth Lajos u., Erzsébet királyné u., Bem u., Lehel u., Tapolcai u. és környező utcák

9.30 órától 15.30 óráig.

 

A menetrendszerinti autóbuszjáratok a fenti időszakok alatt az alábbiak szerint közlekednek:

 

2017. június 3-án (szombaton)

Az érkező járatok Bercsényi úton közlekednek. Nem érintik a Bercsényi u. (rendőrség melletti), Sörház u., és Csók I. úti megállókat. Az induló járatokat a terelés nem érinti.

 

2017. június 4-én (vasárnap)

Balatongyörök, Várvölgy irányába, Mártírok u. - Szent M. u. - Bercsényi u., - Pál u., Csapás úton közlekednek a járatok. Nem érintik az Erzsébet királyné, és a Bem u., Tapolcai úton levő összes, valamint az Egri iskola, és Csizmadia u. megállókat. Az érkező járatok Gyenesdiás sportpályától (körforgalom) - Csapás u. - Pál u. - Bercsényi u. - Szent M. u. – Kossuth L. u. – Mártírok úton közlekednek. Nem érintik a Tapolcai úton levő összes megállót, valamint a Lovassy u., Lehel u., Bástya u. megállókat.

 

Várvölgy irányából érkező járatok a körforgalomtól Csapás u., Pál u., Bercsényi u., Szent M. u., Kossuth u., Mártírok úton közlekednek. Nem érintik a Lehel u., Bástya u. megállókat.

 

A forgalom lebonyolítását rendőri, rendezői, polgárőri, irányítással segítik.

 

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a kerülő útirányból adódóan kisebb mértékű menetidő növekedés várható. Kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

 

Szombathely, 2017. május 11.                                                                                                   ÉNYKK Zrt.

                                                                                                                                  SZOMBATHELY

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!