Menetrendi értesítés Veszprém - Érvényes: 2017. október 9-től november 18-ig

ÉNYKK Zrt. – H-VE-10/2017

Érvényes: 2017. október 9-től

november 18-ig

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. október 9-én üzemkezdettől várhatóan november 18-ig, útburkolat, és járda felújítási munkálatok miatt, lezárásra kerül Veszprém belterületén, a Budapest út – Jutasi út körforgalmi csomópont Budapest irányú kihajtó ága, és a Veszprém Pláza előtti körforgalom közötti útszakasz városból kivezető sávja. A városközpont felé haladó forgalom nem kerül korlátozásra.

A lezárás miatt a regionális és országos autóbuszjáratok az alábbi kerülő útvonalon közlekednek: Autóbusz-állomás – Jutasi út – körforgalom - Ady Endre u. – Cholnoky Jenő u. – Budapest út. A kerülő 500 méter plusz teljesítménnyel jár. A járatok nem érintik Veszprém, Viola u. elnevezésű megállóhelyet, helyette a Cholnoky u. – Vilonyai u. kereszteződésénél található, Vilonyai u. elnevezésű helyi megállóban állnak meg.

Helyi járatok útvonalának módosítása:

Az 5-ös jelzésű járatok nem érintik a Diófa u. 2. megállót, az Ady Endre u. után csak a Hotel megállóban állnak meg.

A 6-os jelzésű járatok nem érintik a Rózsa u., és Viola u. megállókat, helyette a Kabay J. u., Ady Endre u., és Vilonyai u. megállókban állnak meg.

A 10-es jelzésű járatok nem érintik a Rózsa u., Viola u., és Vilonyai u. megállókat, helyette a Kabay J. u., és Ady Endre u. megállókban állnak meg.

A 23-as jelzésű járatok nem érintik a Rózsa u., és Viola u. megállókat, helyette a Kabay J. u., Ady Endre u., és Vilonyai u. megállókban állnak meg.

A 24-es jelzésű járatok nem érintik a Rózsa u., és Viola u. megállókat, helyette a Kabay J. u., Ady Endre u., és Vilonyai u. megállókban állnak meg.

 

 

A kellemetlenségek miatt szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Szombathely, 2017. október 5.

ÉNYKK Zrt.

SZOMBATHELY

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!