Schönbrunni húsvét

Időpont:  2019. ápr. 13. 

 

Program: 

Indulás a reggeli órákban, ismerkedés Ausztria fővárosával. Utunk elsőként a világörökség részét képező Schönbrunni kastélyhoz vezet. A hely egykor a császári család nyári lakhelyéül szolgált. A csodás épület megtekintését követően lehetőség nyílik a húsvéti vásár kavalkádjában nézelődni, illetve sétálni a kastély gyönyörű parkjában. Városnézésünket a belvárosban folytatjuk, séta a Mária Terézia térről indulva a császári emlékek nyomában. Hofburg, Graben, Kärtner Strasse, Szent István dóm, Császársírok. Délután szabadprogram. Érkezés az esti órákban.

 

Részvételi díj: 6.200,- Ft/fő                                

Biztosítás: 250,- Ft/fő                              

belépők kb: 17.50,- EUR/fő

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazás díját, a kísérő idegenvezetést, esetenként a helyi idegenvezetést.                  Nem tartalmazza: a belépőket, a külön fizetendő programokat és a biztosítást.
 
 
Felszállási helyek és időpontok:  (pontos időpont a részvételi jegyen megadva, indulás előtti héten)
 
Csak soproni felszállással, időpontja későbbiekben megadva!
 
 
Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy idegenvezetőink külföldön csak csoportvezető szerepét tölthetik be. Az egyes nevezetességekről az autóbuszon kapnak ismertetőt. Kérjük, érvényes személyi igazolványát vagy útlevelét mindig vigye magával! Autóbuszaink komfortfokozata az egyes programoknál eltérhet!

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!