Helyi menetrendi értesítés Győr - Érvényes: 2019. április 7-től

ÉNYKK Zrt. – H-GY-6/2019

Érvényes: 2019. április 7-től

 

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy

 

2019. április 7-én (vasárnap) üzemkezdettől

 

a győri Szigethy Attila úton az alábbiak szerint változik az autóbusz-megállóhelyek kiosztása a Tihanyi Árpád út és a Kodály Zoltán utca közötti szakaszon.

 

  • A „Győr, Szigethy Attila út, ABC” megállóhely az autóbusz-állomás irányába megszűnik, helyette a helyközi autóbuszjáratok (beleértve a 27 jelzésű integrált helyi-helyközi járatokat is) a Szigethy Attila út 97. előtt található,tavaly decemberben átadott megállóhely-öbölben  állnak meg, a 7, 9, 9A, 15, 20Y jelzésű helyi járatokkal közösen. A megállóhely elnevezése „Szigethy Attila út 97.”-re változik mind a helyi, mind a helyközi menetrendben (a helyi járatok esetében eddig „Szigethy Attila út, Kodály Zoltán utca” volt ebben az irányban is).
  • Az ellenkező irányban található „Győr, Szigethy Attila út, ABC” helyközi megállóhely helyszíne nem változik, de szintén felveszi a „Győr, Szigethy Attila út 97.” elnevezést.
  • Az ellenkező irányban, a Kodály Zoltán utca kereszteződésében található helyi megállóhely (17, 17B, 19, 19A, 20Y vonalak) elnevezése továbbra is „Szigethy Attila út, Kodály Zoltán utca” marad.

 

                       

 

Az esetleges kellemetlenség miatt Tisztelt Utasaink szíves elnézését és megértését kérjük.

 

Szombathely, 2019. április 1.                                                                                          ÉNYKK Zrt.

                                                                                                                                    SZOMBATHELY

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!