Menetrendi értesítés Győr - Érvényes: 2019. január 28-tól

ÉNYKK Zrt. – H-GY-1/2019

Érvényes: 2019. január 28-tól

 

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy az úthálózat-fejlesztési munkálatok előrehaladása következtében

 

2019. január 28-án (hétfőn) a délutáni óráktól kezdődően

(a pontos időpont egyelőre nem ismert)

 

az 1-es főút Iparcsatorna feletti szakasza egyirányúsításra kerül Likócs irányába, ezért a

 

8, 8B, 15, 15A

 

jelzésű helyi autóbuszjáratok terelőútvonala az alábbiak szerint módosul.

 

A 8, 8B jelzésű autóbuszjáratok Likócs felé a Stadion utca – Nagysándor József utca – állatkerti körforgalom – Nagysándor József utca – Ipar utca – 1-es főút – Szentvid utca – Pesti út útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Likócsi híd” és az „AUDI Aréna Győr” elnevezésű megállóhelyeket, de megállnak az „Ipar utca, ETO Park” megállóhelyen. A 8-as jelzésű autóbuszjáratok a Révai Miklós utca felé a Pesti út – Likócsi híd – Ipar utca – Nagysándor József utca – állatkerti körforgalom – Nagysándor József utca – Stadion utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik az „AUDI Aréna Győr” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Ipar utca, ETO Park” megállóhelyen.

 

A 15, 15A jelzésű autóbuszjáratok az AUDI gyár felé az Ipar utca – 1-es főút – Kardán utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Likócsi híd” és a „Dohány utca, Kenvéd Kft.” elnevezésű megállóhelyeket, de megállnak az „Íves utca” megállóhelyen. A 15A jelzésű autóbuszjáratok a Révai Miklós utca felé a Kardán utca – Pesti út – Likócsi híd – Ipar utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Dohány utca, Kenvéd Kft.” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Íves utca” megállóhelyen.

 

A Győr, autóbusz-állomás felé közlekedő országos és regionális autóbuszjáratok az 1-es főút – Pesti út – Likócsi híd – Mártírok útja felé közlekednek, megállóhelyeik változatlanok, ellenkező irányban útvonaluk sem változik.

 

                       

 

A kellemetlenségek miatt Tisztelt Utasaink szíves elnézését és megértését kérjük.

 

Szombathely, 2019. január 24.                                                                                     ÉNYKK Zrt. Szombathely

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!