Tavaszi zsongás Milánóban

Részvételi díj: 59.900,- Ft/fő                                         

Ellátás: reggeli        

Félpanziós felár: 16.000,- Ft/fő (3 fogásos vacsora + víz + 1 pohár bor)

Egyágyas felár: 15.000, - Ft/fő                                      

Valutában felmerülő költségek: kb. 80 €

 

1. nap • Bridget Bardot és Alain Delon nyomában Bergamoban…

850 km: Indulás kora reggeli órákban, utazás Szlovéniát át Olaszországba. A műemlékekben gazdag Bergamóba érkezünk. A város két fő részből áll, a Cittá bassa-ból (alsó város) és a Cittá alta-ból (felsőváros), ahova siklóval megyünk fel és megtekintjük a városházát, a várostornyot, a Colleoni-kápolnát, a Santa Maria Maggiore templomot. A Szabadidőben érdemes betérnünk a Caffé del Tassóba, ahol olyan ikonok, mint Bridget Bardot és Alain Delon is tiszteletüket tették.  Az esti órákban érkezés Milánó környéki szállásunkra. (2 éj)

2. nap • Milánó gyöngyszemei, és a világ leghíresebb freskója..

50 km: Lombardia fővárosával, Milánóval ismerkedünk. Olaszország harmadik legnagyobb temploma a Dóm, melyen 600 évig dolgoztak kitűnő művészek. A tetőn sétálgatva a kőcsipkés tornyok és a több mint kétezer szobordísz között a város panorámájában gyönyörködhetünk. Látogatást teszünk a világhírű Scala-ban és a Sforza-várkastélyban. A nap egyik csúcspontja lesz az „Utolsó vacsora” című freskó megtekintése (előfoglalás szükséges, nem garantált).

3. nap • Monza – ami nemcsak a Forma 1-ről szól…

850 km: Városnézés a híres Monzában. A város számos nevezetessége csalogatja a turistákat: a XII. századi Dóm Theodelinda több mint ezer éves koronájával, a barokk palota a Villa Reale, a régi városháza. Kilátogatunk az 1922-ben épült F1-es versenypályára, kiülhetünk a tribünre, betekintünk a boxutca rejtelmeibe. Ezt követően hazautazás technikai szünetekkel.

 

Jelentkezési határidő: 2019. január 15.

Csatolt galéria: Milánó

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!